Nyheder

PowerCocktail Junior

PowerCocktail Junior

Power til de små

I forhold til at vokse og udvikle sig, har den unge generation brug for en fuld og balanceret mængde næring, allerede fra en helt ung alder og hele vejen ind i teen age årene. Men, når realiteten er travle forældre og kræsne små spisere, kan det til tider være svært at sikre den daglige dosis af næring til dagen.

FitLine’s PowerCocktail Junior beror på ekstrakter af høj kvalitet fra bær, frugter, grøntsager, urter og krydderier. Kosttilskuddet er en speciel kombination af vitaminer og mineraler bl.a. kalcium, som er nødvendig for at udvikle og opretholde sunde knogler. PowerCocktail Junior er sukkerfri og indeholder ingen gluten eller konserveringsmidler, og er individuelt tilpasset børns behov i den afgørende vækstfase.

PowerCocktail Junior er specielt dedikeret til små FitLine fans – uden den energigivende guaranaekstrakt, der måske får børn til at løbe på væggene.

Naturligvis spiller smagen også en vigtig rolle i udviklingsprocessen, da kun et velsmagende produkt vil blive konsumeret i det lange løb. FitLine PowerCocktail Junior blandes til en frugtagtig drik med fantastisk appelsin-æble smag, når det kombineres med vand. Med PowerCocktail Junior og FitLine’s Optimal-Sæt, kan hele familien dækkes ind fra morgen til aften.

Samarbejdet med World Vision

Samarbejdet med World Vision

Måske ved du det allerede, og måske gør du ikke. Men om du arbejder med FitLine produkterne, eller om du bare bruger dem selv, så giver du et bidrag til vores samarbejde med World Vision for hvert produkt du køber. Det er mere end bare bedre helbred til dig og mig.

Takket være vores fælles arbejde og støtte, kan PM-International og World Vision starte endnu et udviklingsprojekt (Area Development Project) i Bundi, Indien. Når World Vision og PM starter et udviklingsprojekt, er det noget, der tages seriøst, og har et forløb på cirka 15 år. Dette gøres for at kunne løfte en hel generation i et lokalområde, for således at kunne se ringene sprede sig i vandet over tid. I Bundi skønnes det at have indflydelse på mere end 50.000 mennesker.

Læs mere om udviklingsprojektet i Bundi her

Nyt telefonsystem

Nyt telefonsystem

I starten af april, skiftede vi over til et nyt telefonsystem. Dette giver måske dig en ny oplevelse af at ringe til os, men det gør samtidig at vi kan være mere alsidig i vores drift af vores systemer. I overgangsfasen håber vi derfor at I vil have tålmodighed alt imens at vi vender os til at bruge de muligheder det giver.